Každé znamení zvěrokruhu má své schopnosti, své špatné vlastnosti a také i svá malá tajemství. Ta skrývají před celým světem a nesou si ho až do hrobu. 

Beran
Berani jsou žárliví, dokonce žárlí i na své předchozí partnerky či partnery. Dost dobře vědí, že by právě tohle měli udržet v tajnosti. Tak to velmi dobře skrývají.
Býk
Býci jsou cholerici. Hodně často je něco naštve, ale vědí, že by se měli naučit ovládat. Proto když se naštvou, tak jen mlčí. 

tajemství

Blíženci
Blíženci nemají rádi samotu, a proto jsou pořád s lidmi. Mají strach být sami. Mají strach se upínat na jednoho člověka. Proč? Protože se bojí, že by je opustil. 
Rak
Raci touží mít obří rodinu. Chtějí o svou rodinu pečovat a rozmazlovat, to také očekávají od ostatních. Jenže to je právě jejich malé tajemství.
Lev
Lvi touží po slávě a po středu pozornosti. Představují si, jak si přebírají Oskara anebo Nobelovu cenu. Tajně doma si nacvičují děkovnou řeč. 
Panna
Panny jsou děsné puntičkářky. Vše chtějí mít tip top, pečlivě vypiplané. 

Váha
Váhy lžou a to proto, aby vypadaly lépe před ostatními. tak trochu se přikrášlují, a to je samozřejmě jejich tajemství.
Štír
Štír láká sado-maso sex a také ho láká hromadný sex. Nechce to někomu říct, a tak si to jen a jen představuje. Anebo si o tom čte a občas si pustí nějaké porno, nicméně si dává pozor, aby na to někdo nepřišel. 
Střelec
Střelci trpí smutkem a depresemi, bojí se budoucnosti. Nicméně to umí skvěle zakrývat. Nechtěli by, aby na to někdo přišel, tohle je právě jejich tajemství. Navenek jsou plni energie a optimismu.

pšššt

Kozoroh
Kozorozi mají své tajné rituály a jsou nervózní. Je to jejich tajemství, které se snaží zakrývat a docela se jim to daří.
Vodnář
Vodnáři mají rádi alkohol, ale aby nevypadali jako alkoholici, tak tajně pijí. Je to jejich tajemství a umí to vážně dobře skrývat.
Ryby
 Navíc ovládají telepatii! Opravdu, skutečně umí číst myšlenky, ale aby nevypadaly divně, nikomu o tom neříkají. No konec konců dobře vědí, že to mohou tak nějak využít, a proto je to jejich malé tajemství. 

Written by